parallax background

Loopbaanadvies

 

Professionele loopbaanbegeleiding op maat


Voel je je niet meer gelukkig in je job? Wil je wat anders, maar weet je niet wat? Werd de droomjob een dagelijkse sleur? Droom je vaak van je eigen zaak? Heb je veel ideeën om zelf iets op te starten, maar ontbreekt het je aan kennis of moed om eraan te beginnen? Heb je professioneel alles, maar mis je een sparringpartner om te groeien?

Achterhalen wat bij jou past en jezelf verder ontwikkelen, trouw aan jezelf, daar help ik je graag bij. Met loopbaanadvies ondersteun ik je in de ontwikkeling van jezelf in je loopbaan. Het draait om jou als persoon en jouw persoonlijke ontwikkeling op professioneel vlak.

Als projectmanager en trendonderzoeker geloof ik dat de wereld van morgen vervat zit in vandaag. Jouw toekomst ontstaat door je keuzes vandaag.

Ik geloof in een wereld van mogelijkheden en begeleid je vakkundig op je verkenningstocht van je loopbaan pad. Ik leer je met andere ogen kijken naar de wereld waarin je je beweegt en hoe je jezelf daar professioneel kan thuis voelen.

 

Hoe?

Met technieken van trendonderzoek gaan we samen aan de slag om een beeld te vormen van waar je staat, wat je motiveert, of net niet, maar ook, of vooral, waar je naar toe wil.
 We gaan actief op zoek naar je drijfveren, je locomotief van verandering.
 Wat geeft je energie, hoe ziet je ideale werkplek eruit, in welke context voel jij je goed?

Welke stappen kan je nemen om als persoon te groeien naar een voor jou betekenisvolle job? Met gericht loopbaanadvies creëer je jouw persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) waar je verder mee aan de slag kan.

Praktisch

7 uur advies voor 80 euro

Zowel werknemers als zelfstandigen hebben recht op een traject loopbaanbegeleiding via loopbaancheques in samenwerking met de VDAB. Zo betaal je zelf maar een klein deel en de overheid betaalt de rest.

Nu aanvragen

Voorwaarden

Je woont in Vlaanderen of Brussel

Je werkt momenteel voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige (of je zit in je opzegperiode)

Je hebt minimum 84 maanden (7 jaar) werkervaring, ongeacht wanneer deze is opgebouwd

Je volgde de voorbije zes jaar nog geen loopbaanbegeleiding


Heart@Work is een erkend loopbaancentrum door VDAB. Loopbaanbegeleiding wordt gesubsidieerd via het gebruik van loopbaancheques.

loopbaancheque       heart at work

Contacteer mij


Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens enkel om met u te communiceren over de diensten van Futurecat bv.
Lees ons cookie- en privacybeleid voor meer info.