parallax background

Werken met mij

 

Een bedrijf dat de trends kan lezen, kan het aanbod afstemmen op de vraag van de consument van de toekomst.

Maatschappelijke trends kunnen mee bedrijfsstrategieën bepalen. Futurecat toont je hoe je vandaag de trendsignalen kan herkennen die invloed zullen hebben op de wereld van morgen.

Niet alleen bedrijven worden beter van het watchen van trends. Het is een heel natuurlijk gegeven benieuwd te zijn naar wat komt. Workshops en trendtalks zijn dus zeker niet alleen op bedrijven gericht, ook organisaties, verenigingen, clubs en andere groepen van geïnteresseerde mensen van nu kunnen mee komen spreken over de wereld van morgen.

Futurecat bekijkt de trends en stelt de bevindingen graag volgens de volgende formules aan je voor:

 

DE FORMULES


Workshops / Catch the method

Tijdens een workshop komt een hands-on publiek in aanraking met het echte trendwatchen. Leer met andere ogen kijken naar de wereld om je heen. Tijdens de drie uur durende workshop leer je op basis van trendgames en brainstormoefeningen je blik verruimen en zelf de trendsignalen ontdekken. Zodat je er zelf in je organisatie verder mee aan de slag kan.

Workshops kunnen zowel voor bedrijven en organisaties/verenigingen als voor private groepen.

Consultancy

Futurecat bekijkt in een consultancy traject of door middel van in house workshops hoe je relevante trends kan inzetten en de vertaling kan maken van een abstract maatschappelijk gegeven in een verkoopbaar product of een gemakkelijk te implementeren strategie.

Aan deze consultancy koppelt Futurecat graag op vraag ondersteuning bij de implementatie van de resultaten van het traject.

Onder de titel ‘Wake up in 2050’ geeft Futurecat in een kort trendrapport een algemeen overzicht van trends en shifts in jouw sector. Een fijn document waaraan je verdere beslissingen steeds kan aftoetsen.

Aankoop @interim

Alles ondergaat een voortdurende evolutie, ook in de bedrijfswereld. Futurecat zorgt voor interim projectmanagement voor bedrijven en zorgt op die manier voor tijdelijke vervanging binnen of versterking van uw team.

Naast ruime vakervaring, beschikt Futurecat over de nodige expertise en vaardigheden om snel en accuraat in te stappen in je team en de opdracht tot een succesvol einde te brengen.

Futurecat investeert continu in eigen compententieontwikkeling en kan snel en accuraat handelen in complexe situaties.

Trendtalks / Inspiration

Futurecat wijdt je in in de wereld van het trendwatchen. Maak voor je bedrijf of vereniging een keuze uit het aanbod aan bestaande Talks of kies voor Tailored Trendtalk, een onderwerp afgestemd op jouw product of onderwerp.

Ook tijdens vakbeurzen en seminars kan Futurecat een breed publiek inspireren en met de deelnemers achtergrondinformatie delen over de gekozen trends. Een trendtalk duurt 45 minuten en inspireert gegarandeerd.

Op uitnodiging van onderwijsinstellingen staat Futurecat ook graag eens voor de klas om jonge denkers aan te zetten tot filosoferen over de wereld van morgen. De studenten leren de trends te ontdekken en krijgen inzicht in de implementatie van trendwatching in het dagelijkse leven.

COVID-19 maatregelen: Futurecat bv blijft bereikbaar.


Gedurende deze Covid-19 tijden werk ik enkel op afspraak. Een digitale afspraak (Facetime/WhatsApp/Zoom) behoort tot de mogelijkheden. In het belang van ieder blijft telefoon, videovergaderingen en e-mail zeker een belangrijke wijze van communicatie.

Wenst u enkele zaken persoonlijk te bespreken? Dan kom ik graag ter plaatse of kan u steeds terecht op ons kantoor. De nodige voorzorgsmaatregelen rond social distancing en hygiëne worden in beide gevallen in acht genomen.

Bezoek op kantoor organiseer ik op een veilige manier daarom vraag ik u om volgende maatregelen nauwkeurig op te volgen:

Maak op voorhand een afspraak.
Gebruik bij het binnenkomen de ontsmettingsgel die voor u klaar staat.
Raak zo weinig mogelijk aan.
Hou steeds 1,5 meter afstand.
Gebruik een mondmasker. Heeft u er geen bij, dan kan ik u er een voorzien.

Voor verdere vragen kan u me steeds contacteren via mail: annemie@futurecat.be of telefoon: 0497 83 67 43.

Contacteer mij


Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens enkel om met u te communiceren over de diensten van Futurecat bv.
Lees ons cookie- en privacybeleid voor meer info.